צואה עם ריח חריף של בן שנה וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

11/01/2017 | 01:14 | מאת: אחת

ערב טוב, לאחרונה יש לבני צואה דביקה במיוחד שדורשת שטיפה רצינית במים וסבון על מנת להוריד את השאריות מגופו. צבע כהה ירוק-שחור מוזר ויש לה ריח רע במיוחד עד כדי כך שבני מתחיל לבכות כשמוריד החיתול בגלל הריח ואני תמיד פותחת חלונות וכמעט מתעלפת מהריח ללא הגזמה. הוא עדין יונק ואוכל אוכת ביתי. לגבי שינוי בתזונה שני דברים: אלפני כחודש התחיל לאכול גבינה צהובה ושמנת לבישול ולפני כחודש היה לו שלשול חריף די רציני שנמשך כעשרה ימים שהתחיל בעקבות אכילה במסעדה. האם מה שחווה בני עלול להעיד על בעיה בראותית? מצריך בירור? תודה

שלום, הריח החריף נובע מהשלשול שהיה שגרם לשינוי בחיידקים הטובים של המעי. תנו לו פרוביוטיקה באבקה לילדים וזה יחזיר את המצב לקדמותו.

12/01/2017 | 16:39 | מאת: אחת

תודה על התשובה המהירה האם ניתן לכוון את התזונה בכך שתסייע לו להחזיר את החיידקים הטובים למעי במקום לתת פרוביוטקה ואיך? תודה

מנהל פורום רפואת ילדים