חיסון לתינוקת שבוע לפני טיסה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

10/01/2017 | 18:37 | מאת: שרית

שלום הבת שלי אמורה לקבל את החיסון המחומש בגיל חודשיים. שבוע לאחר מכן אנו טסים לארצות הברית לתקופה. שמעתי מרופאים המלצות סותרות: אחד אמר שחשוב לקבל את החיסון לפני שעולים על מטוס שכן יש בו זיהומים. לטענתם שבוע הפרש זה מספיק לטפל בבעיות חום וכו. לעומת זאת רופא אחר המליץ לעשות את החיסון כבר בארצות הברית, כלומר בגיל חודשיים וחצי. לדעתו לאחר החיסון המחומש ייתכנו כמה שבועות של חום / רגישות וזה עלול להיות בעייתי לטיסה. מה דעתך?

שלום, אני חושב שסביר שבוע הפרש לפני הטיסה. עדיף לסיים את החיסון לפני נסיעה ארוכה מה עוד שתוכנית החיסונים בארה"ב שונה מעט משלנו.

12/01/2017 | 13:53 | מאת: שרית

אם תוכנית החיסונים בארה״ב שונה מבישראל, האם לא עדיף לעשות הכל שם כדי שלא לבצע חיסונים בצורה לא קוהרנטית?

מנהל פורום רפואת ילדים