שתי שאלות שיעול לילדים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

29/12/2016 | 15:02 | מאת: מירי

היי בני בן 11 וחצי שנים ביום ראשון היה מצונן ומהר מאוד התחיל שיעול מאוד חזק לקחתי אותו שלשום לרופאה היא אמרה שיש חסימה בריאה ויש צפצופים ביקשה שיילך לאחיות לעשות אנלציה ולחזור אבל לא היה שנוי והרופאה אמרה שחבל שהיא תקרין אותו אים צילום נתנתה לו מוקסיפן בכדורים שאלתי האים זה דלקת ראות ואים הטיפול החסימה תפתח ואחרי כמה זמן הטיפול משפיע אל השיעול ועשו לו חמצן בדם ודופק 113 נראה לי נלחץ כמה תקין דופק בגיל זה שאלה שניה בתי בת 4 משתעלת שלושה שבועות. והריאות נקיות שלשום היה חום 39 וירד מה עושים לשיעול ממשך אצל הרופאה אין פתרון

שלום, הדופק אצל ילד בן 11 הוא כמו של מבוגר. האינהלציות עושות דופק מואץ. לגבי הקטנה ניתן לתת לה סירופ לשיעול או לנסות מתן של אזניל ל3 ימים וזה לרוב מחסל את השיעול המתמשך הזה.

מנהל פורום רפואת ילדים