שינה מרובה אצל תינוק לאחר מחלה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/12/2016 | 17:56 | מאת: עדי

שלום. בני בן 10 חודשים. במהלך השבוע היה חולה. חום 40 מעלות, הקאות ופריחה דיצאה לאחר החום. היה במיון נאמר כי זה ויראלי קיבל נורופן נוזלים ושוחרר . ביומיים הראשונים למחלה לא ישן טוב ובכה המון. ובשלושת הימים האחרונים מאז שהחוםצירד הוא ישן די הרבה. כמעט 16 שעות ביממה. 13 שעות בלילה ועוד 3 שעות במצטבר במהלך היום( לפני המחלה ישן 10 שעות בלילה ועוד 3 במהלך היום. סהכ 13 שעות) . בין לבין עירני פעיל אוכל משחק. האפ מדאיג? תודה

שלום, לאחר מחלת חום מתישה הגוף משקם עצמו ע"י שינה. זה טבעי לחלוטין.

מנהל פורום רפואת ילדים