משך הגמילה מניקוטין?

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

11/08/2010 | 09:02 | מאת: אורית

שלום, לאחר כשלושים שנות עישון של יותר מקופסה ליום, הפסקתי לעשן לפני חודש. בחודש הראשון לעסתי ניקוטינל (3-6 מסטיקים של 2 מ"ג ליום), והחודש עבר בקלות רבה, יחסית לציפיות. החל מראשית השבוע הנוכחי הפסקתי עם המסטיקים, ומצבי ממש קשה. שאלתי: כמה זמן בערך אמור להמשך תהליך הגמילה מניקוטין? או במלים אחרות, האם אפסיק להשתגע בקרוב? תודות למשיבים!

הפסקת מהר מדיי עם תחליפי הניקוטין המשך איתם עוד מספר חודשים עם ירידה הדרגתית במינון

11/08/2010 | 18:46 | מאת: מיכל

11/08/2010 | 20:19 | מאת: אורית

האופייני לגמילה מהניקוטין (ללא תחליפים או תרופות כלשהן).

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?