הפסקתי לעשן!!!!!!

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

18/06/2010 | 19:01 | מאת: לנה

אני הפסקתי לעשן, הייתי מעשנת קופסא ביום. חזרתי לרוץ, אני עושה בחודש הבא את המרתון הראשון שלי! פשוט יום אחד קמתי בבוקר והחלטתי להפסיק לעשן, בלי ספרים, בלי כדורים, בלי כלום. אני אומרת לכם, זה שווה וזה אפשרי. לא השמנתי אפילו גרם אחד, בדיוק להפך, בגלל שהתחלתי לרוץ אז רזיתי. אני שומרת בתזונה ועושה המון ספורט, רצה כל יום 12 קמ בים. השליטה נמצאת בידיים שלי ואני מרגישה מצויין. אני מאחלת לכולכם להרגיש כמוני.

25/09/2010 | 06:34 | מאת: איילה

כמה נכון מה שאת אומרת, גם אני הפסקתי לעשן כבר חודש, השליטה בידיים שלי, ניצחתי את המפלצת וזה הכי חשוב. חזרתי אף אני לפעילות ספורט, אני מסוגלת לנשום עמוק ואין כמו ההרגשה הזו. אז לכל אלו שכאן תפסיקו עם כל התחליפים, אפשר בלעדיהם, הכל בראש, תחליטו באמת שזהו זה והכל יסתדר מאליו,קחו את העניין בכייף בקלות ובשמחה!! בהצלחה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?