צ'מפקיס/זיבן כתוספת לסדנא של אלן קאר

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

13/06/2010 | 14:17 | מאת: אבי

שבוע הבא עובר את הסדנא (חד פעמית בת 6 שעות) האם מומלץ לשלב את הכדורים יחד עם הסדנא? הם (אלן קאר) חושבים שלא. הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם/נסיונכם. תודה מראש

הוכח ששילוב של תמיכה ותרופה מניבה את ההצלחות ההכי טובות לא רואה סיבה למה לא

14/06/2010 | 09:52 | מאת: רמי אלן קאר

אבי שלום שמח לשמוע שאתה מגיע לסדנה. כמדריך בסדנה וכמעשן לשעבר אני ממליץ לך בחום לא לקחת את הכדורים. אם בחרת לתת הזדמנות לשיטתנו כדי שתיישם את המלצתנו. במקרה ולא תפסיק תמיד תוכל לנסות כדורים, אך מנסיוני אין כלל צורך בכך ולא כדאי לשלב בין שתי גישות שונות ביסודן. בהצלחה רמי

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?