סיגרייה אלקטרונית

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

30/05/2010 | 09:37 | מאת: אבי

שלום הבנתי ממה שנאמר בפורום שלא ידוע עדיין מהם כל מרכיבי החומרים שנמצאים בסיגרייה האלקטרונית... יש לי שאלה.. אם אתה בתור רופא הייתה מחוייב לעשן והייתה לך אפשרות לבחור בין סיגרייה אלקטרונית לבין סיגרייה רגילה במה הייתה בוחר? (אני מדגיש אם הייתה מחוייב) דבר שני אמרתם שכל הסיגריות האלקטרוניות מיוצרות בסין אין כאלה שמיוצרות בארה"ב וקיבלו אישור FDA? אם יש אשמח אם תפנה אותי לשם...

אין להתשמש בסיגריות אלקטרוניות אתה יכול להשתמש במשאף עם קפסולות של ניקוטין שהוא דמוי סיגריה

08/06/2010 | 20:48 | מאת: אלעד

נראה לך שבסם מטפלים באותו הסם???? תחשוב על זה! עזבו אותכם מכל השטויות , מי שרוצה להפסיק לעשן שיעשה מה שאני אומר. תפסיקו לבזבז את הזמן בניסיונות שווא... יש אדם אחד בעולם שעלה על השיטה , יותר נכון הוא מצא דרך קלילה להפסקת העישון בלי לקרות את האצבעות. פשוט לכו לצומת ספרים - שבוע הספר ולקנות את הספר בהנחה של אלן קאר - הדרך הקלה. לא האמנתי בהתחלה, גם אני ספקן (אבל אין לי קרחת חחחח) אחרי שקראתי את הספר , אני מסתובב עם חיוך מטומטם ולא יכול להתקרב לסיגריות .. יותר נכון אני לא מבין למה יש למישהו צורך להתקרב לסיגריה. חברים - אין צורך להודות לי.

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?