כדור אחד ליום או שניים.

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

29/05/2010 | 19:23 | מאת: נגה נישרי

אני לוקחת צמפיקס כבר חדשיים ושבוע בזמן האחרון קורה לי שאני לוקחת רק כדור אחד ביום במקום שנים האם צריכה להיות לכך השפעה על הטיפול יש לי כאבי שרירים ועיפות תופעות שבתחילת הטיפול לא היו בעיקרון אני רוצה להמשיך את הטיפול עוד שלושה חודשים האם יש כבר ניסיון בעינין תופעות הלוואי יש או אין אשמח לתגובה נגה

הרצוי הוא 2 ליום עדיף 1 מכלום לא משוכנע שהתופעות שאת מתארת קשורים בכלל לצמפיקס ודאי שיש מידע מסודר ונחקר על תופעות לוואי של התרופה כאבי שרירים אינם חלק מהתופעות לוואי בייחד עם זאת תמיד יש מרכיב אישי

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?