צ'מפיקס- ולא נרדמת :-(

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

22/05/2010 | 06:26 | מאת: ד.

שלום לך, התחלתי לקחת צ'מפיקס לפני חמישה ימים. הרצון לעשן אכן ירד באופן דרסטי אבל- אני מתקשה מאד להירדם ,לא מצליחה לישון באופן רצוף והשינה קלה מאד. האם כך יהיה בכל שלושת החודשים או שהגוף מתרגל? מהו הפרש השעות ה ק ט ן ביותר האפשרי בין שני הכדורים היומיים? כלומר, אם את הראשון אני לוקחת בשש בבוקר, מתי לקחת את השני כדי שיתאפשר לי לילה שפוי יותר ? :-) תודה רבה.

אני שמח לשמוע שהתרופה פועל עלייך טוב. עקרונית הכדור השני צריך להילקח כ 12 שעות לאחר הראשון אם תופעת השינה לא תשתפר אפשר לשקול הקטנת מינון לילי לחצי כדור ובבקור להמשיך כרגיל פעילות גופנית תעזור לך להשרות שינה בתנאי שלא תתבצע בשעה מאוחרת

מבירור נוסף - תוכלי לקחת התרופה השנייה במרווח של כ 7-8 שעות מהכסור הראשון ובכך להגדיל את פער השעות בינו לשינתך כמו כן הפחתת הקפאין חשובה כיוון שהניקוטין היה מפרק לך את הקפאין מהר יותר ועתה יש יותר משקל של ערנות לכל ספר קפה שאת שותה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?