אני כעת בתהליכי גמילה הודות לשימוש בתחליף טבק

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

14/03/2010 | 15:01 | מאת: רועי

חברים המליצו לי על סיגריות ללא טבק וללא ניקוטין המכילות תחליף טבק צמחי. מאחר שאני חלש אופי וקשה לי שלא לעשן סיגריות, אז כשאני ממש רוצה סיגריה אני מדליק אחת כזו, וחושב שאני נהנה... אחרי שבועיים אני כמעט ולא מעשן אפילו את התחליף טבק, ובטח שלא מעשן כלל סיגריות... לעתים אני מערבב את התחילף טבק עם קצת מריחואנה...ואז באמת נרגע... נראה לכם שזה יעבוד?

אינני מכיר את טיב החומר עליו אתה מדבר איני ממליץ על מריחואנה כאמצעי גמילה בכ"א אם בקרוב תפסיק לעשן - אשריך

16/03/2010 | 10:02 | מאת: רועי

אחרי כמה ימים כבר לא מרגישים את הצורך בטבק רגיל. המריחואנה זה סתם לכיף....

07/05/2010 | 19:50 | מאת: אני

אחרי ניסיונות גמילה רבים וכושלים, אולי זה יעזור לי. אגב, מריחואנה היא סוג אחר של התמכרות. תזהר!

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?