איך החיים אחרי הצ'מפיקס?

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

01/05/2009 | 07:20 | מאת: אלן

שלום דוקטור, אחרי 27 שנות עישון והמון ניסיונות הפסקה איני מעשנת אבל עומדת לסיים שישה חודשי טיפול בצ'מפיקס. איך יראו החיים אחרי? האם אחרי הפסקת התרופה יהי לי חשק עז לעשן? איך להתמודד עם זה? האם יש תסמונת גמילה קלה? בקיצור למה לצפות? תודה אלן

01/05/2009 | 17:36 | מאת: ד"ר אריק שכטר

שלום אלן, ברכות על הפסקת העישון. חצי שנה זו תקופה מכובדת מאוד ואני בטוח שכבר חשת בשינוי הגדול שחל בחייך. לא צפויים תסמיני גמילה מניקוטין וודאי שלא מצ'מפיקס, תרופה שלא מתמכרים אליה על אף יעילותה. כן - להפסיק צ'מפיקס בבת אחת בתום החפיסה האחרונה. איך לשמור על עצמך: רשמי לעצמך את כל היתרונות עבורך בהפסקת עישון, קחי את הרשימה באשר תלכי וקראי אותה לפחות פעם ביום, כל יום. אל תתפתי לקחת אפילו שאיפה אחת מסיגריה. בהצלחה, דר' אריק שכטר

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?