שתי שאלות על ניקוטין סינטטי

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

11/10/2008 | 18:51 | מאת: רונה

שלום, 1. מה משך השימוש במדבקות ניקוטין? 2. האם מסטיק ניקוטין מזיק לשיניים? תודה רונה

11/10/2008 | 19:20 | מאת: ד"ר אריק שכטר

שלום רונה, משך השימוש במדבקות ניקוטין תלוי בכמות הסיגריות שעישנת לפני הפסקת העישון. אם עישנת מעל 20 סיגריות: יש להשתמש במדבקות ניקוטינל 30 למשך למשך 2-4 שבועות אח"כ במדבקות ניקוטינל 20 למשך 2-4 שבועות אח"כ ניקוטינל 10 למשך 2-4 שבועות ואז להפחית בהדרגה תוך מקסימום שלושה חודשים אם עישנת פחות מ20 סיגריות יש להשתמש במדבקות ניקוטינל 20 למשך למשך 2-4 שבועות אח"כ ניקוטינל 10 למשך 2-4 שבועות אלו זמנים מכסימליים לפי הוראות היצרן - אם מרגישים שניתן לקצר אותם - אפשר לעשות זאת באופן משמעותי המסטיק הוא ללא סוכר ומבחינה זו אינו מזיק לשיניים - לעיסה מוגזמת של כל מסטיק עלולה לפגוע בשיניים ובמפרק הלסת. דר' אריק שכטר

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?