להשיג תרופות בקלות

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

19/02/2009 | 06:51 | מאת: ז'נגו

קראתי בפורום על התרופות הניפלאות להפסקת עישון הבעיה שצריך לשבת עם הזקנות בתור בקופת חולים כדי לקבל מרשם. אני לא צריך את כל הבבלט של הסברי הרופא, רק את התרופות ויאללה סוף סוף להפסיק. איך אפשר להזמין את התרופה ישר הביתה בדואר או שליח אפילו יותר ביוקר כי אין לי זמן? ואיזו יותר עדיף? תודה

22/02/2009 | 15:05 | מאת: ד"ר אריק שכטר

ז'נגו, מה קרה לך? נמאס לך לחיות? רוצה למות בגלל איזה תור? בכל מקרה, אין זיופים של תרופות להפסקת עישון. הסברי הרופא חשובים לא פחות מהתרופה. מציע לך לפנות לרופא. דר' אריק שכטר

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?