דילגת על השאלה שלי- נזקי נרגילה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

24/01/2014 | 07:09 | מאת: בועז

לתקופה של כ9 חודשים עם הפסקות מידי פעם, הייתי מעשן די הרבה נרגילה (פעם בשבועיים, לפעמים גם פעם או פעמיים בשבוע) זה היה עם חברים ככה שלא סיימתי נרגילה שלמה לבד בכל פעם. אבל הפסקתי והנרגילה האחרונה שעשנתי היתה לפני 7 חודשים. האם מעישון כזה של כמה חודשים פעם ב עשיתי לעצמי הרבה נזק לגוף ? הסיכויים שלי לחלות בסרטן גבוהים בהרבה משל לא מעשן ? (הפסקתי לפני גיל 20 וקראתי שאם מפסיקים לפני גיל 35 תוחלת החיים צפויה להיות כמו אם לא עישנת ביכלל)

בשל גילך הצעיר אתה עוד יכול לתקן הכל ולהשוות את סיכונך למחלות כמו לאלו שלא עשנו מעולם אשריך שבחרת בחיים עמוד פייסבוק: ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?