הגמילה סוף סוף הצליחה לי!!

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

31/12/2013 | 21:02 | מאת: david

עד לפניי חצי שנה הייתי מעשן כפייתי, כל דבר אפשרי ניסיתי -מדבקות שעשו אותי מכור עוד יותר.. תרופות שהייתי לוקח והתופעות לוואי שלהם היו יותר גרועות מ-לא לעשן.. וזהו יום אחד נשבר לי, חפרתי את האינטרנט ומצאתי כזאת תוכנית גמילה של אלן קאר ביום אחד, יש להם באתר הסכם כזה- אם אתה לא נגמל אתה מקבל עוד מפגשי חיזוק ואם עדיין לא נגמלת מחזירים לך תכסף, אמרתי מה יש לי להפסיד, גם כחה בקצב הזה החיים שלי הרוסים. הלכתי אליהם לשני מפגשים... ובואנה זה היה הנסיון הכי קל והאחרון שלי לגמילה! עברו כבר 3 חודשים וסיגריה אחת לא עישנתי. פסיכולוגית עדיין קצת קשה אבל בפועל התוצאות טובות באמת עזבו אותכם משטויות ומחומרים שמכניסים לגוף... הנה מי שמעוניין יכול להכנס לפו ונציג יחזור אליו -http://live.sekindo.com/live/liveClick.php?id=4218146&subId=DEFAULT

אני שמח מאוד שנגמלת אני באופן אישי בעד כל שיטה שמביאה תוצאות באחוזים טובים עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?