גמילה ממסטיק ניקוטינל

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

30/12/2013 | 20:11 | מאת: ליליאנה

איך ניתן לסייע לאדם ששנים מכור למסטיק ניקוטינל, נוהג ללעוס 15 מסטיקי ניקוטינל ליום. יש מסגרת גמילה שניתן להפנות? הוא פנה לסדנא לגמילה מעישון ונענה שהמסגרת אינה מתאימה כי אינו מעשן, תודה

אכן אין מקום מסודר שגומל ממסטיקי ניקוטין אפשר לנסות להמיר אותם למדבקות ניקוטין כי אופן שחרור איטי ומושהה לעומת פיקים של שחרור ניקוטין מקדמים גמילה. אפשר לנסות דיקור אוזן נגד התמכרויות אפשר לנסות להוריד בהדרגה אפשר לשלב בין השיטות עמוד פייסבוק :ד"ר מיכאל ויינפאס

01/01/2014 | 13:06 | מאת: ליליאנה

תודה על המענה,מתגובתך אני מבינה שזה לא מקרה נדיר? מוכרים מקרים של שימוש ממושך במסטיק ניקוטינל בכמות כזו? האם טיפול בצ'מפיקס מומלץ במקרה זה, שוב תודה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?