מעשן קל, מחפש מישהי עם בעיה דומה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

24/12/2013 | 19:50 | מאת: יאיר

אני בן 28 ומעשן קל (לא יותר מ 3-4 סיגריות ביום ובמקרים רבים גם ימים שלמים בלי) כבר כ 7 שנים. למרות שאני לא מרגיש כרגע נזק ומתוך מודעות למחלות שבעישון אני מעוניין להפסיק את ההרגל. בעבר כבר הפסקתי לתקופות ארוכות יחסית (חודש - חודשיים) אך בכל פעם בתקופות של לחץ חזרתי להרגל המגונה. אני כן מרגיש שהעישון מצליח להרגיע אותי ובכל זאת מעוניין להפסיק אותו. אני אשמח לקבל עצות, להבין עד כמה נזק נרגם ויותר מזה להעזר במישהי עם בעיה דומה (רצוי בגילי).

26/12/2013 | 14:13 | מאת: דניאל

אוקי אני די באותו מצב, רוצה מאוד להפסיק, אבל מעשן בדיוק 4 סיגריות ליום, מקסימום 5. הייתי אצל אברהמסון לפניי 3 שנים נגמלתי לגמרי (אז הייתי מעשן יותר, נגיד 10 ליום) וזה היה מעולה הבעיה שלפניי חצי שנה עברתי תקופה לא פשוטה וחזרתי לעישון.. אני יודע שאם אני אלך להיגמל איפשהו זה יהיה אצלם ורק אצלם אבל אני לא בטוח שכדאי להכנס לזה, זה 4 ביום, ויש דברים רעים שאנשים עושים וחיים איתם (פלאפון כל היום גם מסרטן, אוכל לא בריא גם מסוכן, כאלה..) אני אשמח אם תענו ליאיר מה הנזק כשמעשנים בודדות ליום?

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?