היתרון הגדול שבהפסקת עישון אחרי טיפול גמילה מעבר

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

17/12/2013 | 12:25 | מאת: אילנית

לענין שלא נוגעים עוד בסיגריות הוא השינוי בהרגלי האכילה. לא אומר שלא קשה לי בלי סיגריות (אני רק בשבוע ה-3 אחרי הטיפול), זה בטח ישתפר בקרוב, אבל חלק משמעותי נוסף זה ששיניתי את הרגלי האכילה שלי למזון יותר בריא ולהתנהלות אחרת עם האוכל וזה משפיע עלי לטובה ואפילו מזה ירידה מסוימת במשקל. את הטיפול עברתי אצל אברהמסון, אבל אני לא ממליצה או מפנה, כל אחד יעשה כראות עיניו, האמירה שלי היא עקרונית, לכל המעשנים. כל מעשן חייב לעצמו טיפול גמילה. נקודה.

18/12/2013 | 09:48 | מאת: דביר

את צודקת יש השפעה להפסקת עישון על המשקל וחילוף החומרים. צריך לשנות הרגלי אכילה. גם אנ י עברתי טיפול לגמילה מעישון באברהמסון אבל אצלי היתה החלטה לעשות שינוי דרמטי באורח חיים ולקחתי גם את הטיפול שלהם לגמילה מסוכר לבן וגלוטן. זה עובד מצויין וביחד עם פעילות גופנית אני רזה ב-12 קג ומבדקי הכושר שלי מראים שיפור משמעותי. על ההרגשה הטובה, אין מה לדבר...!

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?