הפרעת ריכוז לאחר הפסקת עישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

16/12/2013 | 12:47 | מאת: אילה

דר' ויינפאס שלום, חודש לאחר הפסקת עישון (20 שנה כקופסא ביום)דרך סדנת אלן קאר. תופעות הגמילה היו בטן נפוחה (וגזים), נדודי שינה והפרעה משמעותית בריכוז. שתיה תופעות הראשונות חלפו או התמתנו, אך לצערי הפרעת הריכוז עדיין משביתה אותי מעבודתי לחלוטין (עבודה בכתיבה שדורשת ריכוז רב) ומיום בעודה מלא של 10 שעות איני צליחה לעבוד 20 ד' רצופות. תדוה מראש, אילה

16/12/2013 | 15:40 | מאת: ארבל יהודה

הסיגריה האלקטרונית מספקת את כל מה שהיה לנו בתקופת העישון ללא הרעלים שיש בסיגריה הרגילה. הגמילה היא מיידית.ללא סיכון כפי שמעיד הפרופסור יונה אמיתי במחקרו. תופעת הלוואי היחידה האפשרית היא גירוי קל בגרון,נחלתם של בודדים הנעלם עם הזמן. סיג"א של טייק אייר, נבדקה ונמצאה כבטוחה לשימוש על ידי מומחים בארץ.

16/12/2013 | 19:26 | מאת: אילה

תגובת משרד הבריאות: "הגורמים המקצועיים והרפואיים המוסמכים במשרד הבריאות גיבשו עמדה לפיה סיגריות אלקטרוניות אינן בריאות לשימוש. בעקבות עמדה זו, הנחתה שרת הבריאות, יעל גרמן, להשוות את הרגולציה החלה על סיגריות רגילות, ואת כלל האיסורים החלים על מעשני הסיגריות הרגילות - גם על סיגריות אלקטרוניות".

17/12/2013 | 11:34 | מאת: משה

18/12/2013 | 12:04 | מאת: שימי

מסכים עם מה שהרופא אמר... לא נראה לי שיש צורך בריטלין כי אנחונ מפסיקים לעשן. ייקח זמן להתרגל להפסקת עישון, אל תשכח שאתה רק חודש אחרי. זה מאוד מוקדם וברור שיהיה קשה. אני הפסקתי לעשן כבר לפני חצי שנה וגם כן סבלתי מחוסר ריכוז. כמו שהרופא אמר אומגה 3 מאוד עוזר לזה. אני לוקח עכשיו שמן זרעי צ'יה של סופרהב. זה אומגה 3 ממקור צמחי, לצמחונים שכאן זה יכול להתאים. הכי חשוב שאל תתייאש ותוותר מראש... בטוח שידעת שזה יהיה סיפור להפסיק לעשן אחרי 20 שנה. שיהיה בהצלחה!

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?