עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

05/11/2013 | 10:36 | מאת: אולה

שלום .אני לוקחת כדורים של גמפיקס שבועיים ומאוד רוצה להבין גם אם עושים ספורט ואוכלים מסודר (אני בקבוצה של חלי ממן) בכול זאת עולים במשקל?? זה מאוד לא מובן כי המדריכה שלי אומרת שלא עולים בלי אוכל עולים שאוכלים

מי שנמצא בתוכנית כמו שתיארת לא אמור לעלות במשקל התרופה לא גורמת לעליה במשקל הפסקת העישון כן עלול לגרום לעליה במשקל ולכן התוכנית שלך טובה מאוד לסיטואציה מוזמנים לקבל טיפים בריאותים נוספים בעמוד הפייסבוק :"ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?