סיגריה אלקטרונית והרדמה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

31/10/2013 | 18:14 | מאת: יפעת

לדר' שלום אני אמורה לעבור ניתוח בהרדמה מלאה, ניתוח מתיחת בטן. ברצוני לשאול האם עישון סיגריה אלקטרונית(על בסיס אדים) נחשבת לעישון לפני ניתוח? אני גמולה כבר שנה מסיגריות(עישנתי 20 שנה) נגמלתי בעזרת הסיגריה האלקטרונית, המכשיר איננו מכיל את כל חומרי הבערה שיש בסיגריה הרגילה.יש בה רק ניקוטין אז האם עישון של סיגריה אלקטרונית נחשבת לעישון סיגריה רגילה, כאמור, לפני ניתוח? תודה מראש על התשובה האם הסיגריה האלקטרונית אסורה לעישון כמו שסיגריה רגילה אסורה.

נראה לי דומה לגבי אם זה מפריע לניתוח - תשאלי את המנתח/מרדים מה דרישותיהם

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?