כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

27/10/2013 | 23:43 | מאת: סתיו

הפסקתי לעשן מרצון לפני כ4 ימים, ביומיים האח רונים יש לי קשיי נשימה וכאבים בחזה. קשה לי לנשום עמוק אני מרגישה כאלו משהו יושב לי על החזה. האם זה קשור וזאת תופעה שחולפת או שעליי לגשת להיבדק אצל רופא?

זו אכן יכולה להיות תופעת לוואי של הפסקת העישון בייחד עם זאת לאור אי הכרותי איתך איני יכול לשלול מצב שקשור ללב ולכן ליתד ביטחון כדאי להבדק ואם הכל בסדר אז כן קשור להפסקת עישון ויעבור במהרה מוזמנים לקבל טיפים בריאותים נוספים בעמוד הפייסבוק :"ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?