נרגילה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

24/09/2013 | 02:49 | מאת: מישהו

האם עישון נרגילה פעם בשבוע למשך 25 דקות בממוצע חושף אותי לסיכון כגון סרטן? האם הכמות הזו נחשבת לגבוהה או מאד נמוכה אני בן 23 ולא רוצה לקבל סרטן אבל נהנה לעשן נרגילה בסופש אז מה עצתך דוקטור פעם בשבוע מזיק?(מעשן כבר 3 שנים פעם בשבוע)

אני לא אוהב להגיד לאנשים מה לעשות כל אחד זכותו להנות ממה שרוצה אבל בריאותית בהחלט שלא מומלץ ובהחלט שזה גורם סיכון לסרטן מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?