עזרה בקשר לצ'מפקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

26/08/2013 | 13:34 | מאת: מעשנת

ד"ר ויינפאס שלום, אני משתתפת בסדנא להפסקת עישון ונוטלת צ'מפקס כבר 12 ימים, ועדיין לא הפסקתי לעשן מרגישה את הצורך בסיגריה ואפילו היום מרגישה שהבחילות נחלשו. האם יש לי עוד תקווה שהצ'מפקס יעזור לי להגמל?

את שייכת לזן אנשים שונהשנראים העוזבים המאוחרים מה שמאפיין אותם זה שלא מצלחיחם להפסיק ביום ה 14 לנטילת התרופה קחי לך עוד כ 10 ימים לראות אם יכולה להפסיק ובינתיים המשיכי בתרופה לא כולנו דומים בפיזיולגיה שלנו מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?