איבחון בבדיקות דם ומיפוי ריאות

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

21/07/2013 | 18:17 | מאת: מימי

אני אמורה לעבור בדיקות דם ספציפיות ומיפוי ריאות במכון הריאות בבי'ח בילינסון. נאמר לי לא לעשן 14 יום לפני הבדיקות. לצערי , בשל משבר אישי חריף , עישנתי ואגיע לבדיקות רק אחרי הפסקה של 4 ימים. האם ניתן לזהות בבדיקות הנ'ל סימני עישון ?? עד למשבר ובימים האחרונים השתמשתי במדבקות וסוכריות ניקוטין. אודה לך על כל תשובה , למרות ששאלותיי בוודאי אינן מסיבות לך נחת.

21/07/2013 | 18:59 | מאת: מימי

נ.ב - ד'ר ווינפאס , אודה לך אם תוכל להשיב לי ביומיים הבאים מאחר שהבדיקות שלי אמורות להערך ביום חמישי הקרוב ונקבעו לפני כחודש וחצי. הסיבה לבדיקות היא אמפיזמה בדרגה חמורה.

לגבי השאלה האם מבצעי הבדיקה מסוגלים לבצע לנתח הבדיקה של המיפוי למרות שעשנת יש לפנות לפורום דימות/רדיולוגיה הם אמורים לענות לך על עניין טכני זה אם הם מסוגלים לעשות הבדיקה בהצלחה מזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק - ד"ר מיכאל ויינפאס

22/07/2013 | 06:58 | מאת: מימי

עשיתי לייק מזמן.... לא השבת לי לגבי בדיקות הדם. עניין שמטריד אותי מאוד. אנא , נסה להשיב - שוב במהירות האפשרית. מתנצלת מראש ועוד יותר מודה מאוד.

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?