הפסקת צ'מפקיס אחרי 6 שבועות

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

07/07/2013 | 11:35 | מאת: גיא

שלום, נטלתי צ'מפקיס כ5 וחצי שבועות. הפסקתי לעשן לחלוטין אחרי שבועיים. בשבועיים האחרונים נטלתי כדור אחד ביום. האם ניתן להפסיק לחלוטין עם הכדור, או שזה מסכן את תהליך הגמילה? תודה,

עקרונית ככל שתתמיד אתה מעלה את סיכוי אחוזי ההצלחה לטווח ארוך מזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס לקבלת טיפים בנושא רפואת משפחה ורפואת צמחים

09/07/2013 | 21:49 | מאת: אני

הי , נראה לי שזה מאוד איניבדואלי ותלוי גם בכמות הסיגריות שעישנת אני גם הפסקתי לקחת את הכדורים אחרי 6 שבועות, וכ10 ימים, לפני ההפסקה, לקחתי אחד ליום. אני כבר 8 חודשים לא מעשנת וומרגישה נהדר

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?