צ'מפיקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

10/06/2013 | 16:09 | מאת: ברכה מלמד

שלום רב, אני מסיימת היום את החודש הראשון בשימוש של התרופה אבל לא הורגשה שום הקלה בעישון, אני עדיין מעשנת באותה התדירות וכרגע זה נראה מיותר לחלוטין. מה המלצתך? האם להמשיך ליטול התרופה (שמעתי אנשים שהרגישו השפעה לאחר 3-4 ימים וחלק במהלך השבועיים הראשונים)? האם לנסות תרופה אחרת?

ממליץ לך כך להחליט שאת מפסיקה לעשן בעוד שבועיים מהיום להוסיף תחליפי ניקוטין בנוסף לצמפיקס כעת עמו מסטיקים או סוכריות ובעוד שבועיים להפסיק העישון יש אנשים כמוך שזה לוקח יותר זמן עד שזה משפיע מוזמנים לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה "

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?