מסטיק ניקוטין ותת פעילות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

31/05/2013 | 07:38 | מאת: בחור

לרופא שלום, רציתי לדעת מה הסיכונים בלעיסת מסטיק ניקוטין למי שסובל מתת פעילות של בלוטת התריס. בעבר היה לי ניסיון מוצלח עם המסטיק, ולאחר שהתגלתה התת פעילות, רציתי לנסות שוב, אלא שאז ראיתי אזהרה שהשימוש אסור.

איני מכיר ההתווית נגד הזאת אני סבור שאם אתה מאוזנן תרופתית ואתה עושה בזה שימוש זמני לגמילה מעישון לא צריכה להיות מניעה אפילו במחיר של הגברת האלטרוקסין לחודש חודשיים זו דעתי בכל אופן יכול במקביל שלאול חוות דעת אנדוקרינולוגים מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?