איך להתחיל?

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

14/05/2013 | 09:28 | מאת: דנה

שלום, בת 40. אני כבר מספר חודשים עובדת על עצמי שממחר אפסיק. מתכננת ואומרת לעצמי ממחר וכו. מנסה להפחית. בעלי נטל לאחרונה צמפיקס שרשם לו רופא המשפחה. אך שב לעשן. זה משפיע עלי לרעה. לא יודעת מה לעשות. העישון גורם לי לירדות בריאותיות. אנא עזרה בבקשה. תודה

14/05/2013 | 09:29 | מאת: דנה

דבר הנכון לעשות הוא לקבוע יום מבעוד מועד לא מחר בעוד שבועיים נגיד ואם רוצה טיפול תרופתי אז להתחיל אותו שבועיים מראש ואז התרופה כבר מגיעה בדם לרמות טיפוליות ומווספת ההחלטה שמתממשת ביום ההפסקה את ובעלך יכולים גם לתמוך אחד בשני מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?