צ'מפיקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

29/04/2013 | 18:42 | מאת: יוסי

שלום אני נוטל צ'מפיקס כחודש לפני שבועיים הורדתי לכדור ביום ובשבוע האחרון נוטל חצי כדור האם יש חובה ליטול שתי כדורים ביום לשם השגת התוצאה המלאה? בין הלקיחה של הכדור אני חש לפעמים צורך עז לעשן האם התחושה הזו אמורה להעלם או שניגזר עלי להתמודד עם זה לכל החיים?

המינון הוא 2 כדורים ליום אלא אם כן יש תופעות לוואי שמחייבות להפחית התחושה שאתה מתאר תחלוף בודאות מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?