שימוש בצ'מיפקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

29/04/2013 | 07:15 | מאת: אורלי

שלום דר ויינפאס, ברצוני לדעת האם אפשרי מבחינה רפואית להתחיל בטיפול הגמילה מעישון מהחפיסה השנייה? כלומר אין לי את ערכת הסטרטר רק את ההמשך. האם אפשר? ואם כן, האם לקחת מיד בוקר וערב או רק בוקר בימים הראשונים. אין לי את הערכה הראשונית. תודה על תשובתך

עקרונית רק ערכת הסטרטר מיודעת להתחלה כי המינונים של הולכים ועולים בימים הראשונים. כדי לתת לגוף להתרגל מה יקרה אם תתחיל מהקופסה השנייה ? אין על זה חומר בספרות המקצועית , עקרונית זה פחות מומליץ מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?