צ'מפיקס והריון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

10/04/2013 | 11:06 | מאת: אורנה

נטלתי צ'מפיקס כחודש וגיליתי שאני בהריון (שבוע שלישי או רביעי). הפסקתי מיד ליטול את התרופות, אך ברצוני לדעת מה ההשפעה על האובר. מהם הסכנות לאובר ומה כדי לבדוק במהלך ההריון. תודה

התרופה לא ניתנת בהריון כיוון שלא נבדקה בהריון ולא נהוג להמליץ על תרופה כשלא נחקרה כך שאיני יודע מה זה עושה לעובר והאם בכלל זה עושה לספר לגניקולוג , שאולי ימליץ על מעקב הריון קפדני יותר מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?