פצעים בפה, דלקות אזניים, תחושת מחלה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

09/04/2013 | 15:14 | מאת: נגמלת טרייה

שלום ד"ר ויינפאס, אני נגמלת טרייה, לא מעשנת מזה שבוע, לוקחת צ'מפיקס כמעט 3 שבועות ומשתתפת בסדנא. בשבועיים האחרונים אני סובלת מתופעות של פצעים כואבים בפה ובלשון, דלקת באוזן, תחושת חולשה בחילה וסחרחורת ולעיתים חושלה כמו בעת מחלה. כל התופעות האלה לא נעימות (אבל נסבלות, ממשיכה לתפקד ולעבוד כרגיל). האם זה נורמלי והאם מומלץ להמשיך במינון של 2 כדורים ביום? תודה מראש

חלק מתסמינייך נראים ככל הנראה מעצם הגמילה לגבי בחינת שיפור הרגשתך רק עם כדור אחד - אפשר לנסות מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?