המשך טיפול בצ'מפיקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

02/04/2013 | 14:06 | מאת: שרי

שלום רב, אני מטופלת בצ'מפיקס מזה 3 חודשים עפ"י ההוראות פעמיים ביום ללא תופעות לוואי קיצוניות, אך קיימות. מסיימת הטיפול בעוד יומיים. מתלבטת האם להמשיך ל-3 חודשים נוספים. לציין כי הפסקתי לעשן 7 ימים לאחר תחילת הטיפול ובהצלחה, למעט מעידות בודדות במהלך התקופה (כ-3-4 סיגריות). אם אחליט להמשיך בטיפול האם מותר לרדת לכדור אחד ביום במקום שניים? האם יעיל? תודה

אולי תלכי רק על עוד חודש בשל המעידות אפשרי כדור אחד מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?