צאמפיקס, שבוע שני, יום 16. לא עוזר :(

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

21/03/2013 | 20:00 | מאת: עדן

מרגיש אבוד כבר, על כל חבריי זה התחיל להשפיע מהיום ה 7 אני אובד עצות אני לוקח את הכדור, אין לי חשק לעשן אולי איזה חצי שעה (בגלל בחילות) ואז כרגיל, מעשן כמו קטר. אשמח מאוד לעזרה ולדעת האם זה נורמלי שביום כזה מתקדם זה לא משפיע עליי?

אתה מוגדר בעולם הרפואה כ LATE QUITER מאלו שלוקח יותר זמן עד שהתרופה משפיע תקבע לך תאריך יעד להפסקת עישון מחודש בעוד כשבועיים ואז תפסיק וקח הצמפיקס לחצי שנה זה בסדר אתה לא לבד מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?