הבן שלי בן 44 ומעשן כבר 20 שנה סיגריה אחת ביום.

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

20/03/2013 | 15:27 | מאת: דסבידאניה

קודם אבהיר כאן כמה דברים עליו: הוא אומר שהוא לא צריך את הסיגריה. הוא רוצה אותה! כי כיף לו עם קפה שחור בבוקר. כבר 20 שנה שאומרים לו שזה רק מתחיל באחת ליום, ולאט לאט זה עולה. אז זהו שאצלו לא! כבר כמה פעמים שהתערבו איתו שהוא מכור, אז הוא הפסיק לחודש, וכשאשתו מאשרת למתערבים שאכן הוא לא עישן כבר חודש (הם גם עובדים יחד, אז היא יודעת), אז הוא חוזר וממשיך לעשן, סיגריה אחת בבוקר עם קפה שחור במרפסת. זהו! הוא לא רוצה יותר מזה. ובקיץ, כשחם, הוא מעשן עוד פחות. וכשחמסין לא בא לו בכלל סיגריה. ועכשיו שאלות: האם יש הבדל בינו לבין מעשני קופסא או שתיים ליום? האם גם אותו צריך לגמול מהסיגריה או לעזוב אותו, כי הוא, ספציפית, לא המקרה? תודה

הוא התגשמות פנטזיה של הרבה מעשנים שלא מצלחים להיות רק על אותה סיגריה מתוקה הוא במצב הרבה יותר טוב ממעשני הקופסה השלמה ועדיין חשוב שידע הוא יותר בסיכון למחלות ממי שלא מעשן בכלל הבחירה שלו מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

22/03/2013 | 00:22 | מאת: דסבידאניה

כל כך ארורה, שהיא מסוכנת לבריאותו יותר, למשל, מהיותו בעל משקל עודף של 30 ק"ג ועלול לחטוף התקף לב? בקשר למה ללחוץ עליו יותר ולהיות מודאגת, מהסיגריה הבודדה הזו או על היותו שמן מאוד?

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?