עישון של שנתיים

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

07/03/2013 | 11:05 | מאת: שלומי

התחלתי לעשן בגיל 22 במשך שנתיים - שנתיים וחצי בממוצע 7-8 סיגריות ביום ,הפסקתי לעשן לפני חודש, אבל מישום מה אני חושש מאוד מנזקים בלתי הפכיכם שאולי גרמתי לעצמי , אני בסכך הכל הכללי מרגיש טוב אבל לפעמיים מרגיש סוג של קוצר נשימה קל ותחושה של גירודים ונימלולים בגרון לפעמיים במיוחד בבוקר ולפני השינה , מה הסיכויים לנזקים בלתי הפיכם או מחלות כאלה ואחרות ?

אתה בחור צעיר טוב עשית שהפסקת בקרוב הכל יהיה מאחוריך מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

21/03/2013 | 21:48 | מאת: שלומי

ש

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?