צמפיקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

18/02/2013 | 22:59 | מאת: זוהר

שלום רב לאחר 10 ימים של טיפול בצמפיקס הפסקתי לעשן כעת חודש עם הכדורים לא מעשנת התופעות לוואי נוראיות.. אם אפסיק את הכדורים יש חשש שהגוף ירצה סיגריה?? פסיכולוגית אין סיכוי שאני מדליקה סיגריה מה המלצתך?

בשל תגובתך הקשה את יכולה להפסיק או להפחית רק לכדור אחד ביום מכיר לא מעט שנגמלו ככה למרות שודאי שמי שיכול 3 חודשים מרוויח כנראה יותר מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?