חצי שנה בלי סגריות

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

16/02/2013 | 14:04 | מאת: ספקטור זיוה

שלום, לאחר 27 שנות עישון של חפיסה ביום,הפסקתי לעשן באפן עצמאי. אני עוסקת בהרבה פעילות גופנית כך, שלא עליתי במשקל. אני מרגישה נפלא. שלשום ,במהלך בלוי, עישנתי סיגריה(לא עישנתי במשך חצי שנה). כתגובה, לאחר כחצי שעה ,חשתי בחילה איומה והקאתי. האם אני נמצאת עדיין בתהליך גמילה? מדוע הגוף הגיב בצורה שכזאת? לא, אין לי רצון לעשן יותר. אני לא מבינה בכלל למה עישנתי כל השנים האלה אשמח לתגובה ספקטור זיוה

עישון היה רגשי/אוטומטי הבחילה אין לי אליה הסבר פיסיולוגי אולי גם בעלת מרכיב רגשי הכי חשוב שזה לא ליפול בגלל מעידונת חד פעמית בהצלחה מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?