בהמשך לשאלתי הקודמת, האם לחזור לקחת צ'מפקס?

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

19/12/2012 | 20:55 | מאת: אנונימית

שלום , בהמשך לשאלתי רציתי לדעת אם אחזור למינון של רק כדור אחד ליום האם אפקטיבי, והאם יש הבדל בין כדור בוקר לערב, מבחינת המינון והמרכיבים של כל כדור, מודה מראש להתייחסותך לשאלותי.

אותו כדור בדיוק 2 עדיף אבל 1 עדיף מכלום וכבר ראיתי הצלחות רבות גם ככה אפשר לחזור ל 2 לאחר שבועיים ואולי הפעם התופעות ייחלשו אני חושב שמגיע לך סיטי ראש תבקשי מהרופא משפחה רק הפניה לנוירולוג הנוירולוג מאמין שייתן לך מוזמנים לעמוד הפייסבוק המקצועי שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס - רופא מומחה תושבי המרכז, מבוטחי מכבי מוזמנים למרפאה שלי בביאליק 13 רמת גן, פתוח עד שעות מאוחרות

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?