לדר וינפאס, אנא עצתך דחוף בקשר לצ'מפקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

19/12/2012 | 18:46 | מאת: אנונימית

שלום, אני לא מעשנת 5 שבועות , לקחתי צ'מפקס באופן מסודר חודש ואח"כ עוד כשבועיים פחות מסודר. הכדורים מאוד לא נעימים לי והפסקתי לקחת אותם מזה כשבוע. העניין הוא שיש מצבים שהצורך לסיגריה כ"כ חזק (לא הרגשתי כך בתקופה שלקחתי צ'מפקס). אני מתלבטת אם יש טעם לחזור לאחר הפסקה של שבוע? הבנתי שהכדורים עוזרים להרדים את הרצפטורים של הניקוטין. אני חוששת שאם אחזור לקחת את הכדורים, אני יבצע תהליך הפוך שיעורר אותם? מאוד אודה לתשובתך\המלצתך. כפי שציינתי אני כבר 5 שבועות ללא סיגריות ומאוד חשוב לי לא להישבר.

יכולה לחזור לכדורים לא יווצר אפקט הפוך ואם קשים לך התופעות לוואי, קחי אחד ביום בלבד מוזמנים לעמוד הפייסבוק המקצועי שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס - רופא מומחה

24/12/2012 | 16:37 | מאת: מריאנה

למה לעשות סיטי ראש? מה הקשר?לא מצליחה להבין. תוכל להסביר לי בבקשה?

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?