היי יש לי שאלה..

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

25/11/2012 | 22:04 | מאת: :-)

ערב טוב. אני בת 22 ומעשנת כקופסא-קופסא וחצי כשמונה שנים. בכמה שנים האחרונות (וזה התחזק מאוד בשנה הזו) קשה לי לנשום כמעט בכל פעילות אפשרית. בעת דיבור, הליכה (מרגישה ממש תשושה וקצרת נשימה אחרי כמה דק' הליכה..) וכו'. הייתי לפני כמה חודשים אצל רופא ריאות בגלל בעיה אחרת, הרגשתי שקשה לי לנשום עמוק ולהכניס את מלוא האוויר לריאות אבל הוא קבע שאין לי שום בעיה ריאתית. התחלתי לעבוד במקום שמרחק ההליכה מהחניה לעבודה הוא 5 דק' וקשה לי מ א ו ד פיזית ללכת את זה. האם ייתכן שכל זה קשור בעצם לסיגריות?? האם יכול להיות שסיגריות יכולות לגרום לכזאת תגובה?? שכחתי לציין , אם זה חשוב , אני בחורה קטנה יחסית .. 1.61 על 53 קילו..

ייתכן אם תפקודי ריאות תקינים כדאי לבצע צילום רנטגן, אקג, אקו לב, סטורציה, ספירת דם ולראות אם אין בעיה של יתר לחץ דם ריאתי או כיוצא בזה ד"ר מיכאל ויינפאס אתר www.refoua.co.il עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה ( רצוי לעשות לייק לעמוד )

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?