האם אפשר להשתמש בצ'מפיקס יותר מ-3 חדשים?

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

08/11/2012 | 17:22 | מאת: ניצה

השתתפתי בסדנא ואני לוקחת צ'מפיקס מזה חודשיים וחצי. היות והכדור של שעות הערב גרם לי לתופעות לוואי לא נעימות-הורדתי אותו לחלוטין. בימים האחרונים אני לוקחת כדור אחד ליומיים. התוצאות הן מצויינות!!! כמעשנת כבדה בעבר הלא רחוק ארצה להמשיך עם הכדורים. האם זה מותר מעבר ל-3 חדשים?

שום בעיה ...גם מוגבה מחקרית ד"ר מיכאל ויינפאס אתר www.refoua.co.il עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה ( רצוי לעשות לייק )

17/11/2012 | 19:15 | מאת: סיגלית

תודה רבה על התגובה, אני אעבור לכדור אחד, אני עדיין על 0.5 מיליגרם, הייתי אמורה לעבור בעוד 5 ימים ל 1 מיליגרם, אני מבינה שעכשיו זה יהיה בעוד 10 ימים, זה בסדר? אני ממש מקווה שאחרי זה המעבר ל 1 מיליגרם יהיה בסדר מבחינת התופעות, מה דעתך? מחכה לתשובתך והמון תודה :)

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?