סיגריה אלקטרונית

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

16/10/2012 | 15:14 | מאת: יחיאל

לאחרונה אנו עדים לתופעה רחבה בשימוש בסיגריה אלקטרונית, שמכאן נובעת שאלתי: מה הסיכונים הכרוכים בשימוש בסיגריה זו? ןהאם היא עברה אישור של מכון התקנים?

16/10/2012 | 20:38 | מאת: מישהו

שהיא לא עברה שום תקינה ושאין לה אישור FDA וכולי. מוצרים רפואים אלו לא מוצרים שנתונים לחסדי השוק החופשי כמו צעצועים כל המוצרים הרפואים, החל ממודד חום, תחבושת, פלסטר, גרב אלסטית, וכלה במכשירים לביצוע צינטורי לב, הכל הכל עובר רגולציה מחמירה. הם צרכים לעמוד בתנאי יצור נאותים,והשד יודע מה עוד כדי שיקבלו אישור FDA. סיגריה אלקטרונית לא עברה אישור שכזה. אתה תלוי לגמרי ביצרן. יכול להיות שיש בסיגריה האלקטורנית פוטניצאל גמילה נפלא. ולמרות זאת, יכול להיות שיצרן אחד יספק לך מוצר טוב ויצרן אחר יספק מוצר גרוע ומסוכן כי הוא לא יודע איך לייצר מוצרים בטוחים. יכול להיות ששני היצרנים גרועים או שניהם טובים. אי אפשר לדעת. שמוצר לא עובר תקינה אז אי אפשר להמליץ עליו. הסיבה היחידה שאיפשרו לשווק סיגריות אלקטרוניות היא כי גם סיגריה רגילה לא עוברת רגולציה. מדוע באמת שיצרני הסיגריות האלקטרוניות לא ינסו לקבל אישור FDA? בכזה מקרה כולם יהיו מרוצים.

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?