סיגריה אלקטרונית מזיקה?

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

03/10/2012 | 15:24 | מאת: רועי

האם סיגריה אלקטרונית יכולה לגרום לבצקת בעקבות האדים שנשאפים? האם היא מסוכנת אם שמים מילוי שמכיל ניקוטין?

רועי עניתי לך הכי מפורט בשאלתך הקודמת דרך עמדת משרד הבריאות כיוון שלא מדובר במוצר רפואי שעובר בקרה רפואית , מחקרים, סטטיסטיקות לא יכול לתת לך שום סטייסטיקות ושום ביטחון אני כמו עמיתיי וכמו משרד הבריאות לא ממליץ אבל הם מפרסמים כלכך הרבה שאם אתה רוצה להתעניין ולרכוש לא חסר איפה הפורום עוסק בדרכים שנחקרו מחקרית לא בכלים שמעולם לא הוכחו כגומלים מעישון

03/10/2012 | 17:04 | מאת: רועי

זאת פעם ראשונה שאני שואל שאלה בפורום הזה, ולא כל כך הבנתי את התשובה שלך

03/12/2012 | 03:49 | מאת: ענבר

03/12/2012 | 03:54 | מאת: ענבר

לא נראה לי הגיוני להחליף סיגרה בסיגריה גם אם היא אלקטרונית כי רציתי להיגמל מהמנהג הזה לתמיד. אבל אחרי ששים ניסיתי להפסיק לעשן ולא הצלחתי לא ידעתי איך לעשות את זה והיה ברור לי שאין לי ברירה. גם בגלל הגיל, אחרי גיל 35 זה נהיה הרבה יותר מסוכן לנשים, וגם די. זה כבר ממש הפחיד אותי. ואז שמעתי על המכון של תומר סקר. ניגשתי אליו ועברתי טיפול בגמילה מעישון. אני כבר 4 שנים לא מעשנת ומרגישה הרבה יותר טוב!

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?