סדנת עישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

28/08/2012 | 13:24 | מאת: רותם

הי אני מאוד רוצה להפסיק, אני מעשנת כקופסה ביום, פניתי לרופאת המשפחה שלי שכמובן אמרה לי שעלי להירדם לסדנה על מנת לקבל את ההנחה על הכדורים אבל אני מחכה כבר כמעט חודש ואמרו לי שעליי לחכות עוד חודשיים עד שיתפנה מקום. כמה עולים הכדורים ללא הסדנה וכמה אחרי ההנחה? כמו כן כמה זמן הטיפול, כמה קופסאות יהיה עלי לממן בעצמי. בקצת ההמתנה הנוכחי ייתכן שכלכלית עדיף לממן את הכדורים בעצמי מאשר להמשיך לחכות עד שיתפנה מקום בסדנה. תודה רבה רותם

השיקול שלך הגיוני אישית כרופא משפחה אכן נותן ללא מעט פציינטים התרופות עם ההנחיות מהסיבות שציינת 680 שח בלי הנחה 70 שח עם הנחה כ 3 חודשי טיפול ד"ר מיכאל ויינפאס, מומחה לרפאות משפחה , רפואה טבעית עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס אתר : www.refoua.co.il

01/09/2012 | 12:35 | מאת: נגה

אני הייתי בסדנא וקיבלתי אישור לקנות את הצ'מפיקס שקניתי ולצערי הרב היה מלווה בבחילות נוראיות. פניתי לרופא המשפחה והתחלתי לקחת כדורים נגד בחילות שלא עזרו. גם החום הנוראי לא עזר, בקיצור חזרתי לעשן לצערי הרב. אני רוצה להפסיק, אולי אחרי החג אני אנסה שוב. בעזרת הצ'מפיקס כמובן, שעולה בסביבות 70 שקל אחרי סבסוד הקופה. רע לי וקשה לי נורא.

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?