מה קורה עם לא מפסיקים לעשן עם צאמפיקס ביום ה- 14

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

28/08/2012 | 12:55 | מאת: יוסי

ועברתי את השלב שהסיגריות מגעילות אותי בטעמם, האם להפסיק עם הכדור (אני ביום ה- 17 ועישנתי 4 סיגריות)לחכות קצת ולנסות שוב מההתחלה עם צאמפיקס. או להמשיך עם צאמפיקס ולהוסיף תחליפי ניקוטין ?

אתה נמנע עם אוכלוסיה שנקראית LATE QUITER שזה אנשים שפיזיולוגית העישון שלהם שונה והם צריכים יותר צמפיקס כדי להיגמל מה שתעשה קבע לך יום חדש בעוד נגדי כ 10 ימים ואז תפסיק לעשן המשך עם הצמפיק במקביל יהיה לך כדאי להמשיך עם הצמפיקס עד חצי שנה בהצלחה ד"ר מיכאל ויינפאס, מומחה לרפאות משפחה , רפואה טבעית עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס אתר : www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?