ירידה בעישון ודיכאון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

20/08/2012 | 11:18 | מאת: מיכל

הי, בחודש האחרון ירדתי בכמויות העישון (מ25 סיגריות ביום ל6-7 סיגריות). במקביל אני מרגישה עייפה מאוד, מדוכאת, מתוחה וחרדה. יש לצין שאינני מכריחה את עצמי לרדת, אלא זה קרה לי באופן טבעי ולכן אינני עוצרת את עצמי מלעשן. האם יכול להיות שאני חווה תופעות לוואי של גמילה אפילו שאני עדיין מעשנת? תודה, מיכל

יתכן, וייתכן שיש גם דיכאון רגשי מהקושי והאמביוולנטיות של ההפסקה חושב שכדאי לעבור לצעד היותר החלטי של הפסקה מוחלטת אולי הדיכאון ייגבר מעט אבל כעבור כ 3 שבועות זה כבר די אמור להיות מאחורייך והמח שלך יתנקה כליל מהניקוטין המשפיע עליו עמוד פייסבוק: ד"ר מיכאל ויינפאס אתר : www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?