יותר מחודש ללא עישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

19/08/2012 | 18:16 | מאת: אולגה

הפסקתי בעקבות וירוס בקיבה שלא אפשר לי לעשן (בחילות בעיקר) והחלטתי לזרום עם זה. ברוב היום מרגישה טוב עם עצמי שיותר האושר שלי לא תלוי בשום גורם מזיק שכזה אך בעיקר בבקרים וברגעים שקטים מתגנבות המחשבות הקשות... תחושות פחד ואפילו סוג של אבל. לא חושבת שמדובר בהתקפי חרדה אך בהחלט מדובר באי שקט ובעיקר בחוסר מצברוח! אני מניחה שזה חלק מהתמודדות ההתנהגותית עם מצבי לחץ שפעם הסיגריה הייתה פתרון בשבילם... השאלה היא איך ניתן להתמודד עם מצבי לחץ מבלי לעשן? אני עובדת בעבודה מאוד תובענית שרק התחלתי אז ניתן להגיד שאני בתקופה לחוצה. חוץ מיזה נחושה בדעתי להשאר במסלול למרות הקושי ומקפידה להגיד לעצמי שיש ימים טובים יותר וימים טובים פחות והכל יעבור בסופו של דבר

את בדרך הנכונה הרבה עבדוה עצמית שכלית ורגשית פיצויים אחרים, מחשבה על היתרונות והבריאות שאת מחזירה לעצמך על השליטה המחודשת בבריאותך ברגעי הסכנה - לברוח לאיזו ריצה קלה הליכה מהירה עם הזמן זה ילך וידעך והניצחון כולו שלך עמוד פייסבוק: ד"ר מיכאל ויינפאס אתר : www.refoua.co.il

21/08/2012 | 05:55 | מאת: אולגה

מאז שהפסקתי בשבוע או שבועיים האחרונים יש לי שינוי בהליכה לשירותים. אם להיות גסה ומדויקת אפילו צבע הצואה השתנה למן אפרפר כזה. יש לי תור לגסטרולוג בלי שום קשר לגמילה מעישון, אבל יכול להיות שזה חלק מהשינויים בהתנקות מניקוטין?

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?